Efter många år av längtan köpte jag 2011 gården Larslund utanför Vingåker. Planen var att försöka försörja mig på en liten gård. Snart insåg jag att för att lyckas måste man förädla de egna produkterna. Jag startade därför livsmedelsföretaget Archangelica (Ärkeängel, det latinska namnet på kvanne – den ståtligaste av de örter jag odlar.) På min blogg ”Från Stockholm till vägens slut” kan du följa mina vedermödor bakom kulisserna,
Jag har alltid varit intresserad av mat och gått utbildning i mathantverk hos Eldrimner i Östersund. Inspirationen till mina produkter kommer från en kombination av ärvda kokböcker, internet och en livlig fantasi. För varje produkt som kommer ut till försäljning har jag misslyckats många gånger. Målet är hela tiden att det ska smaka som när jag var barn. Inga onödiga tillsatser, de bästa råvarorna och varsam förädling. När det blir bra så blir det BRA. Den som smakat förstår.